fredag 20. mai 2016

*PROM*

På lørdag var kvelden high school jenter har sett fram til siden elementary school. Vi hadde PROM!! Jeg må si at planleggingsprosessen var helt forferdelig og det ble mye krangling i gruppa, men det endte veldig bra, heldigvis. Prom er den siste dansen vi hadde og den mest formelle. Det er bare for seniors, så det er mange færre på selve dansen. Vi var 24 stk i gruppa vår.


Om morgenen hadde jeg en avtale på the Wow Bar for å få håret mitt klart. Det er veldig vanlig for jenter her i Edina å gå proffe steder to get their hair, makeup and nails done. Jeg gjorde neglene mine selv. Sminka ble gjort på Bobbi Brown og min makeupartist var den verste noensinne! Jeg trodde jeg skulle begynne å grine. Hun gjorde akkurat det motsatte av det jeg sa..Uansett, jeg dro hjem og fiksa mye på sminken selv så det endte med å ikke se alt for verst ut.

Jeg hadde Oscar som date and we kept the matching game strong. Vi hadde pictures i Rosland Park i Edina. På bildene ser det veldig idyllisk og varmt ut, men det var faktisk veldig kaldt. Holdt rundt et tykt teppe når vi ikke tok bilder hahah!
Etter det henta partybussen oss opp og så dro vi til en italiensk restaurant, Campiello's i Eden Prairie. Vi hadde en tre-retters middag. Det var veldig godt!

Etter det dro vi til Carlson Towers der prom var. Det var veldig søtt innvendig med en fontene og greer i midten. Det beste når man kommer til dansen er å gå runden rundt og møte alle vennene mine. Man gir som gjerne flere hei på dansene enn det man hadde gjort på skolen fordi alle er i en så god mood hahh! Vi dro fra dansen rundt kl 23 og dro til Katie Bogarts house for the afterparty. Hun bor seriøst i et slott. Det var helt sykt. Hun har en gymsal i kjelleren...Edina, sier jeg bare.Vi var velig mange folk på afterpartyet. Kjente ikke halvparten. Det kom også noen andre utvekslingsstudenter venner av meg. Det var bare ca 10 av oss som sov over (vel det ble ikke mye soving, sov i 2,5 t)

Det var en veldig vellykket dans, men jeg skjønner ikke hvorfor den skal være så mye mer spesiell enn de andre tre dansene. Jeg hadde like mye gøy på alle!! Utrolig rart å tenke på at dette var min fjerde og siste amerikanske high school dans ever. Vel, iallefall har jeg levd high school drømmen min om som man ser det på film!!
 Noen av gutta boyz
 We're laughing there, but I actually stabbed him w the needle 
 Bare leker litt Titanic (even though I've never watched it before)
 We're mocking the stereotypical Edina white girl pose
 Sorry, I forgot funny socks
 Ganske fornøyd med håret da (det tok 1t 45 min)
 Fikk vår egen meny og greier
 Håret ble ganske ødelagt mot kvelden kan man si
                           
Dette her var bare casuallt i kjelleren hennes. Vi spilte basketball, frisbee osv hele natta